Zang- en dansworkshops (bijv. in kerken)

Wilt u de kinderen of tieners tijdens een kerkdienst in actie zien? Nodig ons dan uit voor een zang- en dansworshop. De kinderen of tieners leren een aantal songs met bijbehorende choreografie. Ze voeren dit uit in de dienst (eventueel ondersteund door de kinderen en tieners van Amazing Kids & Teens). En hebben zo een unieke muzikale ervaring, die vraagt om een vervolg.

Workshops voor leerkrachten

Heeft het schoolteam een muzikale opfrisser nodig? Dan bent u bij Hanneke aan het juiste adres. Ze is een ervaren (muziek-)docent op zowel basisschool als middelbare school. Leerkrachten worden gecoached in het geven van muziekles, naast de praktische vaardigheden komt ook de didactiek aan de orde. Na de workshop gaan de leerkrachten geïnspireerd naar huis met nieuwe lesideeën en meer zelfvertrouwen.

Kinderfeestjes 

Altijd al gedroomd om met je vrienden en vriendinnen een cd op te nemen? Altijd al graag eens op echte muziekinstrumenten willen spelen?

Grijp je kans en vier een uniek muzikaal kinderfeestje. Vivace muziekonderwijs en –productie zorgt voor een levendige onvergetelijke middag.

Je leert allerlei instrumenten bespelen. Daarna ga je met elkaar een lied begeleiden op de instrumenten. Als je het leuk vindt, kun je er een dans bij leren. Uiteindelijk maak je een eigen opname in de home-studio van Vivace. De cd is een blijvende herinnering die een paar dagen later opgehaald kan worden.

  • De workshop duurt 2 uur en is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en de 12 jaar.
  • De groep kan uit minimaal 6 en maximaal 10 kinderen bestaan.
  • Eventueel kan de workshop ook op een andere locatie gegeven worden.
  • De inhoud van de workshop kan helemaal aangepast worden aan je wensen.